Προκάτ-Μεταλλικές Πισίνες

Home/Προκάτ-Μεταλλικές Πισίνες
Απολαύστε όλα τα οφέλη, ελαχιστοποιώντας κάθε κόστος!

Με την εφαρμογή προκάτ-μεταλλικών πισίνων από την εταιρεία μας ISO PROF, που δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην τοποθέτηση βιομηχανικών – σταμπωτών δαπέδων, στη Θεσσαλονίκη, θα κερδίσετε, όχι μόνο χρόνο, αλλά και χρήμα!

Οι προκατασκευασμένες πισίνες, διαθέτουν μεταλλικά στοιχεία και ενδείκνυνται για το χαμηλότερο κόστος εργασιών τους, αλλά και για το μειωμένο βάρος κατασκευής (συγκριτικά με τις κλασσικές-συμβατικές πισίνες), αφού ελαχιστοποιείται και η χρήση σκυροδέματος.

Oι μεταλλικές πισίνες προκάτ και τα πλεονεκτήματά τους

Οι πισίνες προκάτ είναι από τις πρώτες επιλογές του αγοραστικού κοινού, καθότι παρέχουν:

  • Χαμηλή κατανάλωση σε μπετόν

  • Γρήγορη κατασκευή & εύκολη εγκατάσταση
  • Μειωμένο κόστος εφαρμογής & συντήρησης

Μία προκάτ – μεταλλική πισίνα προτείνεται ως απαραίτητη λύση λόγω ότι είναι σε έτοιμη μορφή, αφού προσφέρεται εγκατεστημένη στο χώρο σας, και το υλικό κατασκευής της είναι ευέλικτο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να την τοποθετήσουμε στο σημείο που έχουν γίνει οι εκσκαφές. Επιπλέον, δύναται να εξοπλιστεί με οποιοδήποτε αξεσουάρ επιθυμείτε.

Η εταιρεία μας εισήγαγε στην ελληνική αγορά τα προκατασκευασμένα πάνελ Niko της DT Prime με λαμαρίνα Magnelis® 2mm.

Μπορούμε να επιλέξουμε πισίνα τύπου skimmer ή υπερχείληση ή καταρράκτη, σε οποιοδήποτε σχήμα, είτε αυτό μπορεί να είναι παραλληλόγραμμο, πολύγωνο ή ελεύθερο σχήμα.

Τεχνολογία Niko της DT Prime

Ο στόχος είναι να συνδυαστεί η καινοτομία και ο σχεδιασμός σε ένα ενιαίο, ευέλικτο και αρθρωτό προϊόν. Είναι, επίσης, δυνατό να ζητήσετε μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες, οι οποίες θα επιτρέψουν την πλήρη προσαρμογή για να μεταμορφώσει την πισίνα σας με οποιοδήποτε τρόπο και σχήμα.

 Η εσωτερική επένδυση είναι κατασκευασμένη από PVC με εξαιρετική μηχανική αντοχή κι εγγύηση πολύ μεγάλης διάρκειας στεγανοποίησης. Για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία, αυτή η πρωτοποριακή μεμβράνη διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

Για να επωφεληθείτε των προτερημάτων των προκάτ-μεταλλικών πισίνων, καλέστε την εταιρεία μας ISO PROF, και θα σας εξυπηρετήσουμε σε όποια περιοχή της Θεσσαλονίκης είσαστε!