Στεγανοποιήσεις

Home/Στεγανοποιήσεις
Στεγανοποίηση Ταρατσών

Η ISO PROF αναλαμβάνει τη στεγανοποίηση ταρατσών, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές που προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Τοποθέτηση & Εφαρμογή Ασφαλτικής μεμβράνης

Επαλείφουμε την επιφάνεια με ασφαλτικό βερνίκι κι επικολλούμε την ασφαλτική μεμβράνη με τη βοήθεια φλόγιστρου και ασφαλτόκολλας εν θερμώ. Αφήνουμε περιθώριο 10 cm ελεύθερο από την ψηφίδα, για την δημιουργία ένωσης με το διπλανό φύλλο.

Επιλογή ασφαλτόπανου: με επικάλυψη έγχρωμης ψηφίδας ή αλουμινίου ή χωρίς επικάλυψη.

Πεδία εφαρμογής: Δώματα, υπόγειοι χώροι, δεξαμενές, ταράτσες, εργοστάσια, αποθήκες, Ιεροί Ναοί, Ιερές Μονές.

Στεγανοποίηση Υπογείων με Επιχρίσματα

Η ISO PROF πραγματοποιεί στεγανοποιήσεις σε επιφάνειες από μπετόν και τούβλο, με τη βοήθεια ειδικών επιχρισμάτων. Αρχικά, καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια από σκόνες και σαθρά υλικά και την καταβρέχουμε. Έπειτα, διαμορφώνουμε τις καμπύλες που προκύπτουν μεταξύ ταράτσας και τοίχων. Δημιουργείται με αυτόν το τρόπο μια ενιαία στεγανή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις, με υψηλή ελαστικότητα και μεγάλη αντοχή σε καιρικές επιδράσεις και στην πάροδο του χρόνου. Η μεμβράνη αυτή επιτρέπει την αναπνοή του δομικού στοιχείου.

Τα τσιμεντοειδή στεγανοποιητικά επιχρίσματα είναι κατάλληλα για: επιφάνειες σκυροδέματος, σοβά, τούβλα, τσιμεντόλιθους, μωσαϊκά, ξύλο και μέταλλο. Εφαρμόζονται επίσης εσωτερικά ή εξωτερικά, ενάντια στην υγρασία ή στο νερό υπό πίεση, σε επιφάνειες που απαιτείται υψηλή ελαστικότητα και καλή πρόσφυση, λόγω συστολοδιαστολών, δονήσεων ή τριχοειδών ρωγμών. Για την τοπική στεγάνωση ρωγμών, ενισχύουμε τη στεγάνωση με υαλόπλεγμα ή πολυεστερικό ύφασμα.

Πεδία εφαρμογής στεγανοποιητικών επιχρισμάτων: τοιχοποιία –μπετόν,  υπόγεια, ταράτσες, θεμέλια  οικοδομών, μπαλκόνια, ανεστραμμένα δώματα, υδατοδεξαμενές, πισίνες, δεξαμενές βιολογικού καθαρισμού, φρεάτια, ζαρτινιέρες, τοίχοι, βόθροι.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ακόμη μονώσεις σωλήνων ψύξης & θερμού και τοποθετήσεις θερμομονωτικών συστημάτων.