Πισίνες

Home/Πισίνες
Άριστος Σχεδιασμός – Μέγιστη Ποιότητα Κατασκευών – Μοντέρνα Αισθητική

Στην εταιρεία ISO PROF, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, πέραν από την εξειδίκευσή μας στην τοποθέτηση βιομηχανικών – σταμπωτών δαπέδων, νεότερη δραστηριότητά μας αποτελεί η κατασκευή πισίνας, τόσο για επαγγελματικούς χώρους, όσο και για ιδιωτικές κατοικίες.

Η ομάδα μας διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και πείρα ώστε να σχεδιάσει και να σας παρέχει την πιο ωφέλιμη λύση για την κατασκευή της πισίνας σας, βάσει των αναγκών και των επιθυμιών σας.

Μελετώντας το χώρο σας και φτιάχνοντας ένα πλάνο στις εκάστοτε απαιτήσεις του έργου, διεκπεραιώνουμε κάθε εργασία με έμφαση στη λεπτομέρεια και με οργανωμένο χρονοδιάγραμμα διαδικασιών.

Επιπλέον, η αποκλειστική συνεργασία μας με την DT Prime Piscine, έναν από τους πρωτοπόρους στην Ιταλία, που ειδικεύεται στην κατασκευή μεταλλικών πισίνων, μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου κατασκευαστικές εργασίες.

Με τις πισίνες της ISO PROF λαμβάνεται, μεταξύ άλλων, δύο σημαντικά στοιχεία:

Καινοτομία

Χάρη στη μεταλλική πισίνα τύπου Niko, μπορείτε να έχετε μια πισίνα με skimmer και με την υψηλότερη στάθμη νερού σε σχέση με τον ανταγωνισμό, που θα σας προσφέρει μοναδική αισθητική στην πισίνα σας.

Ποιότητα

Έχουμε καταφέρει να εισάγουμε υλικά υψίστης ποιότητας. Τα μεταλλικά πάνελ πισίνας Magnelis® κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία, με τη χρήση των καλύτερων πρώτων υλών της αγοράς, που εγγυώνται τη μακροβιότητα των κατασκευών μας. Επιπλέον, το PVC liner που εισάγουμε και επενδύουμε τα έργα κατασκευών μας είναι Α’ ποιότητας και τo εισάγουμε απευθείας από το εργοστάσιο παραγωγής.

Γιατί να επιλέξετε πάνελ πισίνας DT Prime;

Τα χαλύβδινα πάνελ DT PRIME προστατεύονται από την ειδική επίστρωση Magnelis®. Η επίστρωση αυτή εφαρμόζεται στο χάλυβα με συνεχή εν θερμώ εμβάπτιση. Το πάνελ βυθίζεται σε λιωμένο λουτρό Magnelis® που αποτελείται από ψευδάργυρο με 3,5% αλουμίνιο και 3% μαγνήσιο. Η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται προσεκτικά για να εγγυηθούν τα βέλτιστα χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος.

 

Χάρη στη μοναδική χημική του σύνθεση, προσφέρει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο προστασίας της επιφάνειας και προστασίας των άκρων, ακόμη και στα πιο εχθρικά περιβάλλοντα. Η επένδυση Magnelis® χρησιμοποιείται ευρέως για την προστασία προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, στύλων φωτισμού, σήμανσης, ηχοφράξεων, κιγκλιδωμάτων γεφυρών και πολλών άλλων υποδομών.

Ο επαγγελματισμός μας, η υπευθυνότητά μας, η τεχνική εμπειρία μας, καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην ISO PROF, σε συνδυασμό με την εγγύηση της DT Prime, είναι μερικοί μόνο λόγοι που θα μας εμπιστευτείτε να σας προσφέρουμε την πισίνα που πάντα ονειρευόσασταν.

Εμπιστευτείτε μας για το σχεδιασμό της πισίνας του σπιτιού σας ή της επιχείρησή σας, όπου και αν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τις υπηρεσίες μας στην τοποθέτηση βιομηχανικών – σταμπωτών δαπέδων, καλώντας μας σήμερα!